Hinnasto

Lopullinen hinta määräytyy työn laajuuden perusteella. Palvelu räätälöidään tapauskohtaisesti.

  • Tuntiveloitus 55€/alkava tunti. (Palvelu kerrallaan max. 6h).
  • Tilan ilmepäivitys, ✨kevyt ”kasvojenkohotus” 85€ (max. 1,5h).
  • Luento esim. pienryhmille alk. 100€. Ideointia, sparrausta ja keskustelua.
  • Vinkki-/ideointikonsultaatio 55€/h.

Käynnit veloituksetta 15 km:n säteellä Seinäjoen keskustasta. Mikäli kohteeseen on yli 15 km matka, veloitetaan kilometrikorvaus yleisen voimassa olevan tariffin mukaisesti. Hinnat sisältävät alv:n 24%.  

  • Tavaroiden poiskuljetuksista sovitaan erikseen. Max henkilöautollinen.
  • Jäteasemalle kuljetettavista vastaanottohinnoitelluista materiaaleista veloitetaan erillinen jätemaksu.

Ehdot

Työ on luonteeltaan luottamuksellista ja toiminnassa noudatetaan työn eettisiä ohjeita. Asiakas on aina itse läsnä palvelun aikana ja tekee tarvittavat päätökset itse. Järjestämispalvelu asiakkaan kanssa yhdessä tehden. Kaikki kohteen asukkaat tietävät ammattijärjestäjä-palvelun työtilauksesta. Palvelu koskee vain ja ainoastaan tilaajan tavaroita. Asiakas ei saa olla arviointikykyä heikentävän aineen vaikutuksen alaisena palvelun aikana. Palvelun tuottaja ei ole vastuussa, jos asiakas katuu tekemiään päätöksiä jälkikäteen.

Kertasopimus on voimassa niin kauan, kun palvelu on suoritettu ja maksettu. Urakkasopimus on irtisanottavissa kuukauden määräajalla kuluvan kuukauden lopusta laskien. Elsavera voi purkaa urakkasopimuksen välittömästi, jos asiakas toistuvasti rikkoo sopimusta maksusuoritusten myöhästymisellä, tai ei ole hoitanut maksuvelvoitettaan 30 päivän kuluessa. Asiakas on velvoitettu korvaamaan maksamattomat laskut.

Maksuehdot

Työ veloitetaan laskutuspalvelun kautta. Alennuksista voidaan mahdollisesti neuvotella esim. isommissa erikseen sovittavissa stailauskohteissa.

Peruutusehdot

Huomioitavaa on, että kaikki tilaukset ovat sitovia. Jos varaus perutaan alle 2 vrk ennen sovittua palveluajankohtaa, veloitetaan palvelun hinnasta 50%.

Comments are closed.